Excursies – Wandelingen – MAAKfabriek – Zorgboerderij

Excursies door BoerBert
Wilt u meer over de boerderij weten? Boer Bert of Jaco geven graag een “op-maat” rondleiding langs alle onderdelen van het bedrijf. Ze vertellen hierbij op welke manier ze deze biologische boerderij runnen en hoe zij omgaan met bijvoorbeeld regelgeving en diergezondheid. Ook is er uiteraard ruimte voor vagen of discussie.

Een rondleiding door BoerBert of Jaco duurt 1 uur en de kosten hiervoor zijn €50,00
[Boek een excursie]

 

Weiland wandelingen
In het weiland kunt u genieten van een openbaar wandelpad dat dwarst door de polder loopt. Wandelschoenen aan en gaan. Er lopen 2 klompenpadroutes namelijk het Gravenslootpad en Houtdijkenpad De routes zijn te vinden op onderstaande links.

Van 1 maart tot 1 juli is dit pad afgesloten in verband met het broedseizoen van de weidevogels, u kunt dan via de weg een kleine korte wandeling maken en het pad verderop weer oppakken. Honden zijn niet toegestaan.
[Gravenslootpad]
[Houtdijkenpad]

 

MAAKfabriek
Bij de MAAKfabriek maak je zelf stoere dingen voor in huis of in de tuin. De MAAKfabriek helpt je een handje met de technische vaardigheden en de juiste materialen en gereedschappen en zorgt ervoor dat je trots naar huis gaat! Je kunt bij de maakfabriek al terecht met een kleine groep vanaf 4 personen voor een gezellig dagje uit, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een babyshower, een kinderfeestje enz. Je kunt kiezen uit een standaard WORKSHOP of een KINDERFUIF. Ook zijn er speciale groepsworkshops, waarbij je een blijvende herinnering voor de hoofdpersoon maakt.
[Ga naar de website van de MAAKfabriek]

 

Zorgboerderij onvergetelijk leven
Door dementerende ouderen deel te laten nemen aan de dagbesteding kan het sociaal isolement worden doorbroken, de mantelzorger worden ontlast en de mogelijkheden tot langer thuis blijven wonen worden vergroot! Zorgboerderij onvergetelijk leven, bied dementerende ouderen een leuke dag besteding op de boerderij. Het hooi aanschuiven, een praatje maken met een klant in de shop, eieren rapen en lekker klussen in de hobby ruimte, het kan allemaal. Op de boerderij van BoerBert is echt elke dag wat te beleven. De zorg voor deze ouderen word geboden door Zorgboerderij Onvergetelijk leven. Dit is een kleine organisatie met 4 locaties.
[Ga naar de website van Onvergetelijk leven]