Stay

Hooiberghutten
Op de boerderij staan twee hooiberghutten. Deze leuke hutten zijn een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje boerenleven. ’s Morgens vroeg opstaan, laarzen aan, de koeien uit het weiland halen. Daarna op zoek naar eieren van de kippen. En even naar de stad om meel te halen bij de molen om daarna lekker pannenkoeken te bakken. Na een hele middag rondzwerven op de boerderij op tijd onder de wol voor een volgende dag vol avontuur.
[meer info, beschikbaarheid & boeken]

Groepsexcursies door BoerBert
Wilt u meer over de boerderij weten? Boer Bert of Boer Jaco geven graag een “op-maat” rondleiding langs alle onderdelen van het bedrijf. Ze vertellen hierbij op welke manier ze deze biologische boerderij runnen en hoe zij omgaan met bijvoorbeeld regelgeving en diergezondheid. Ook is er uiteraard ruimte voor vragen of discussie.
Een excursie duurt 1 uur. Kosten vanaf €100,00 (incl BTW)
[Boek een excursie]

Weiland wandelingen
In het weiland kunt u genieten van een openbaar wandelpad (klompenpaden) dat dwarsdoor de polder loopt. Wandelschoenen aan en gaan. Er lopen 2 klompenpadroutes namelijk het Graveslootpad en Houtdijkenpad. De routes zijn te vinden op onderstaande links.

Van 1 maart tot 1 juli zijn deze paden afgesloten in verband met het broedseizoen van de weidevogels. U kunt dan via de weg een klein korte wandeling maken en het pad verderop weer oppakken. Honden zijn niet toegestaan. voor meer informatie over de routes:
[Graveslootpad]
[Houtdijkenpad]

Zorgboerderij Onvergetelijk Leven
Door licht-dementerende ouderen deel te laten nemen aan de dagbesteding kan het sociaal isolement worden doorbroken, de mantelzorger worden ontlast en de mogelijkheden tot langer thuis blijven wonen worden vergroot! Zorgboerderij Onvergetelijk Leven biedt licht-dementerende ouderen een leuke dagbesteding op de boerderij. Het hooi aanschuiven, een praatje maken met een klant in de shop, eieren rapen en lekker klussen in de hobbyruimte, het kan allemaal. Op de boerderij van BoerBert is echt elke dag wat te beleven. De zorg voor deze ouderen wordt geboden door Zorgboerderij Onvergetelijk Leven. Dit is een kleine organisatie met 4 locaties.
[Ga naar de website van Onvergetelijk Leven]