Stay

Zaalverhuur in De Hooiberg
Op de bovenverdieping van de hooiberg heeft u prachtig uitzicht over de Kamerikse polder. Vergaderen of iets te vieren? De zaal is op allerlei manieren inzetbaar.

De zaal is geschikt voor kleine groepen, maar ook groepen t/m 50 personen zijn welkom. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Een beamer en WiFi zijn beschikbaar. Het gebruik van de zaal kan gecombineerd worden met een koffiebuffet en/of een lunch. Voor uitgebreidere cateringmogelijkheden kunt u contact opnemen met de buffeterij.
[meer info & boek de hooibergzaal]

Hooiberghutten
Op de boerderij staan twee hooiberghutten. Deze leuke hutten zijn een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje boerenleven. ’s Morgens vroeg opstaan, laarzen aan, de koeien uit het weiland halen. Daarna op zoek naar eieren van de kippen. En even naar de stad om meel te halen bij de molen om daarna lekker pannenkoeken te bakken. Na een hele middag rondzwerven op de boerderij op tijd onder de wol voor een volgende dag vol avontuur.
[meer info, beschikbaarheid & boeken]

Groepsexcursies door BoerBert
Wilt u meer over de boerderij weten? Boer Bert of Boer Jaco geven graag een “op-maat” rondleiding langs alle onderdelen van het bedrijf. Ze vertellen hierbij op welke manier ze deze biologische boerderij runnen en hoe zij omgaan met bijvoorbeeld regelgeving en diergezondheid. Ook is er uiteraard ruimte voor vagen of discussie.
Een rondleiding duurt 1 uur. Kosten vanaf 75€
[Boek een excursie]

Weiland wandelingen
In het weiland kunt u genieten van een openbaar wandelpad dat dwarsdoor de polder loopt. Wandelschoenen aan en gaan. Er lopen 2 klompenpadroutes namelijk het Graveslootpad en Houtdijkenpad. De routes zijn te vinden op onderstaande links.

Van 1 maart tot 1 juli zijn deze paden afgesloten in verband met het broedseizoen van de weidevogels. U kunt dan via de weg een klein korte wandeling maken en het pad verderop weer oppakken. Honden zijn niet toegestaan. voor meer informatie over de routes:
[Graveslootpad]
[Houtdijkenpad]

MAAKfabriek
Bij de MAAKfabriek maak je zelf stoere dingen voor in huis of in de tuin. De MAAKfabriek helpt je een handje met de technische vaardigheden en de juiste materialen en gereedschappen en zorgt ervoor dat je trots naar huis gaat! Je kunt bij de MAAKfabriek al terecht met een kleine groep vanaf 4 personen voor een gezellig dagje uit, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een babyshower, een kinderfeestje enz. Je kunt kiezen uit een standaard WORKSHOP of een KINDERFUIF. Ook zijn er speciale groepsworkshops, waarbij je een blijvende herinnering voor de hoofdpersoon maakt.
[Ga naar de website van de MAAKfabriek]

Zorgboerderij Onvergetelijk Leven
Door licht-dementerende ouderen deel te laten nemen aan de dagbesteding kan het sociaal isolement worden doorbroken, de mantelzorger worden ontlast en de mogelijkheden tot langer thuis blijven wonen worden vergroot! Zorgboerderij Onvergetelijk Leven biedt licht-dementerende ouderen een leuke dagbesteding op de boerderij. Het hooi aanschuiven, een praatje maken met een klant in de shop, eieren rapen en lekker klussen in de hobbyruimte, het kan allemaal. Op de boerderij van BoerBert is echt elke dag wat te beleven. De zorg voor deze ouderen wordt geboden door Zorgboerderij Onvergetelijk Leven. Dit is een kleine organisatie met 4 locaties.
[Ga naar de website van Onvergetelijk Leven]