Stay

Hooiberghutten
Op de boerderij staan twee hooiberghutten. Deze leuke trekkershutten zijn een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje boerenleven. ’s Morgens vroeg opstaan, laarzen aan, de koeien uit het weiland halen. Daarna op zoek naar eieren van de kippen. En even naar de stad om meel te halen bij de molen om daarna lekker pannenkoeken te bakken. Na een hele middag rondzwerven op de boerderij op tijd onder de wol voor een volgende dag vol avontuur.
[meer info, beschikbaarheid & boeken]

Vakantie appartementen
In het achterhuis van de oude boerderij zijn drie vakantieappartementen ingericht. Deze appartementen zijn een prima uitvalsbasis om rust en ruimte te combineren met een bezoek aan de steden Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Gouda of gewoon in Woerden. Door de levendigheid van de boerderij ervaart u de warmte van het platteland. Met het centrum van Woerden op loopafstand is er altijd wel iets te beleven.
[meer info, beschikbaarheid & boeken]

Zaalverhuur in De Hooiberg
Op de bovenverdieping van de hooiberg heeft u prachtig uitzicht over de Kamerikse polder. Vergaderen of iets te vieren? De zaal is op allerlei manieren inzetbaar.

De zaal is 60m2 en geschikt tot 50 personen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Een beamer en WiFi zijn beschikbaar. Het gebruik van de zaal kan gecombineerd worden met een koffiebuffet en of een lunch. Voor uitgebreidere cateringmogelijkheden kunt u contact opnemen met de buffeterij.
[meer info & boek de hooibergzaal]

Excursies door BoerBert
Wilt u meer over de boerderij weten? Boer Bert of Jaco geven graag een “op-maat” rondleiding langs alle onderdelen van het bedrijf. Ze vertellen hierbij op welke manier ze deze biologische boerderij runnen en hoe zij omgaan met bijvoorbeeld regelgeving en diergezondheid. Ook is er uiteraard ruimte voor vagen of discussie.
Een rondleiding door BoerBert of Jaco duurt 1 uur en de kosten hiervoor zijn €50,00
[Boek een excursie]

Weiland wandelingen
In het weiland kunt u genieten van een openbaar wandelpad dat dwarst door de polder loopt. Wandelschoenen aan en gaan. Er lopen 2 klompenpadroutes namelijk het Gravenslootpad en Houtdijkenpad De routes zijn te vinden op onderstaande links.

Van 1 maart tot 1 juli is dit pad afgesloten in verband met het broedseizoen van de weidevogels, u kunt dan via de weg een klein korte wandeling maken en het pad verderop weer oppakken. Honden zijn niet toegestaan.
[Gravenslootpad]
[Houtdijkenpad]

MAAKfabriek
Bij de MAAKfabriek maak je zelf stoere dingen voor in huis of in de tuin. De MAAKfabriek helpt je een handje met de technische vaardigheden en de juiste materialen en gereedschappen en zorgt ervoor dat je trots naar huis gaat! Je kunt bij de maakfabriek al terecht met een kleine groep vanaf 4 personen voor een gezellig dagje uit, een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een babyshower, een kinderfeestje enz. Je kunt kiezen uit een standaard WORKSHOP of een KINDERFUIF. Ook zijn er speciale groepsworkshops, waarbij je een blijvende herinnering voor de hoofdpersoon maakt.
[Ga naar de website van de MAAKfabriek]

Zorgboerderij onvergetelijk leven
Door licht-dementerende ouderen deel te laten nemen aan de dagbesteding kan het sociaal isolement worden doorbroken, de mantelzorger worden ontlast en de mogelijkheden tot langer thuis blijven wonen worden vergroot! Zorgboerderij onvergetelijk leven, biedt dementerende ouderen een leuke dagbesteding op de boerderij. Het hooi aanschuiven, een praatje maken met een klant in de shop, eieren rapen en lekker klussen in de hobby ruimte, het kan allemaal. Op de boerderij van BoerBert is echt elke dag wat te beleven. De zorg voor deze ouderen wordt geboden door Zorgboerderij Onvergetelijk leven. Dit is een kleine organisatie met 4 locaties.
[Ga naar de website van Onvergetelijk leven]