Nieuws

BoerBert
BoerBert
De dames zijn gearriveerd! Precies op tijd voor de paaseieren🐓
BoerBert
BoerBert
Het huis van boer Jaco is te koop!🏠
BoerBert
BoerBert
🐐 geiten lamsvlees 🐐
BoerBert
BoerBert
🐐Geitenvlees in de BoerBertShop🐐

Geitenvlees is een seizoensproduct dat in het voorjaars, als de melkgeiten aflammeren, beschikbaar is. Op de biologische geitenboerderij van onze zwager en schoonzus in Benschop lopen a 300 melkgeiten. Vanaf morgen is dit geitenlamsvlees te koop in de BoerBertShop.

Geitenvlees is in Nederland nog een vrijwel onbekend en onbemind product. In Zuid-Europa is het al jaren een delicatesse evenals in landen rond de Middellandse zee. Culinair specialisten zijn helemaal weg van het vlees. De smaak is volgens hen vol en romig en een beetje zoet. Het vlees wordt wel eens aangeduid als een pittige variant op lamsvlees. Het vlees is gezond. Het heeft weinig calorieën, verzadigd vet en cholesterol. Interessant is ook de ruime aanwezigheid van ijzer en kalium. Probeer gewoon eens een stukje. Je weet niet wat je proeft.

▪Vanaf zaterdag te koop in de BoerBertShop 10.00-16.00u
BoerBert
BoerBert
Lekkere peer/appel of peer sap uit eigen boomgaard in onze shop!!

€2,50

*elke zaterdag 10.00u-16.00u*
BoerBert
BoerBert
En Jaco was in de uitzending!
BoerBert
CDA Provincie Utrecht
'Elke aardappel, elke liter melk of pakje boter dat niet uit Nederland komt zal altijd slechter zijn voor het milieu' We moeten wat trotser zijn op onze boer en boerin volgens CDA lijsttrekker Derk Boswijk vandaag bij RTV Utrecht debat. #NuBouwenAanUtrecht #CDA