Boerderijwinkel, de BoerBertShop

Sinds 2017 hebben wij op het erf de BoerBertShop. In deze boerderijwinkel verkopen we elke vrijdag en zaterdag producten van eigen biologische boerderij en van bedrijven van onze naaste familie. Wekelijks wordt op de boerderij zelf boerenkaas gemaakt welke uiteraard verkocht wordt in de winkel. Daarnaast is het mogelijk om met eigen verpakking verse melk te tappen, zelf je poldereieren uit te kiezen, te genieten van het sap uit eigen boomgaard, te proosten met een bronbiertje en je vlees aan te schaffen waarbij je met eigen ogen kunt zien hoe de koeien, varkens en geiten hebben geleefd.

Het assortiment wordt aangevuld met zelfgemaakte dips en sauzen of advocaat met karamel. En in het seizoen is er roomijs of soep met ingrediënten van eigen boerderij en de honing van de bijenkasten op ons erf. Dit alles zonder tussenhandel en met een transparant verhaal. We nodigen je van harte uit in de shop en op onze boerderij!

Vrijdag 13.00 – 17:00u

Zaterdag 10.00 – 16.00u

  • Tijdens de openingstijden van de winkel is de boerderij geopend voor bezoekers.
  • Het is mogelijk om je eigen verpakkingen mee te nemen.
  • In de winkel kan zowel met pin als contant betaald worden.
  • Stukken kaas kunnen we vacuüm verpakken zodat ze langer houdbaar zijn.
  • We stellen graag een cadeaupakket samen en pakken dit voor je in.
  • Wij verkopen ook cadeaubonnen, die we leuk voor je verpakken.
  • Voor kinderen is er een trampoline en genoeg te beleven.
  • Wij verkopen ook cadeaubonnen.
Biologische boerenkaas – jongper kg€14,00
Biologische boerenkaas – jong belegenper kg€14,50
Biologische boerenkaas – belegenper kg€15,00
Biologische boerenkaas – extra belegenper kg€15,50
Biologische boerenkaas – oudper kg€16,50
Biologische boerenkaas – overjarigper kg€16,50
Biologische boerenkaas – kruidenper kg€15,00
Biologische melkper liter€1,00
Biologisch rundvleesper stuk geprijsd
Biologisch varkensvleesper stuk geprijsd
Biologisch geitenlamsvleesper stuk geprijsd
PolderEIper stuk€0,35
Appel/Peer sap1 liter€2,75
BoerBertBronBierper stuk€2,50
Honing450gram€7,50
Roomijs500ml€6,50
Caroliens keukenper stuk geprijsd
Meel van de molen diverse soortenper stuk geprijsd
Groeikaartenper stuk€3,00
Boerbertshopperper stuk€10,00
Pia Sprong Kaartper stuk€3,50

Wij verkopen vleespakketten van eigen (biologisch) vee voor een betaalbare prijs. We besparen op de verpakking en de tussenhandel, waardoor onze prijs ook echt lager is en wij er een normale boterham mee kunnen verdienen. Door bij ons vlees te kopen weet je waar het dier vandaan komt en hoe het dier geleefd heeft. We laten het dier slachten als het helemaal verkocht is bij een slager in de buurt. Je koopt een deel van het dier en ontvangt van alle soorten vlees een gedeelte. Dit vlees wordt gesorteerd en gekoeld geleverd in een koelbox. Op de avond van levering kun je thuis zelf het vlees verpakken in je eigen porties en invriezen of binnen enkele dagen opeten.

Naast dat wij onze producten door middel van de BoerBertShop rechtstreeks aan consumenten verkopen, verkopen we onze producten ook aan winkels, marktkramen en horecagelegenheden. Zo liggen onze eieren in de marktkraam van Verburg, gebruikt de Boerinn in Kamerik onze kazen, bakt bakker Stevig Brood met onze melk en eieren en kunnen gasten van Stadshotel van Rossum genieten van onze producten.

Ook interesse om onze producten als bedrijf in te kopen en te verwerken of te verkopen? Mail naar shop@boerbert.com of bel 0612988103 en vraag naar de mogelijkheden en actuele prijzen.