Vleespakket – 1/20e deel van een koe

Wij verkopen vleespakketten van eigen (biologisch) vee voor een betaalbare prijs. We besparen op de verpakking en de tussenhandel, waardoor onze prijs ook echt lager is en wij er een normale boterham mee kunnen verdienen. Door bij ons vlees te kopen weet je waar het dier vandaan komt en hoe het dier geleefd heeft. We laten hier dier slachten als het helemaal verkocht is bij een slager in de buurt. Je koopt een deel van hier dier en ontvangt van alle soorten vlees een gedeelte. Dit vlees wordt gesorteerd en gekoeld geleverd in een koelbox. Op de avond van levering kunt je thuis zelf het vlees verpakken in je eigen volume porties en invriezen of binnen enkele dagen opeten. Kom jij biologisch vlees kopen bij de boer?

De kosten van vlees zijn de afgelopen tijd flink gestegen, dit komt door de hogere brandstofkosten en ook de voerkosten gaan omhoog. Daarnaast zijn de kosten om een koe te slachten ook omhoog gegaan. Onze hardwerkende slagers moeten ook een boterham verdienen. Alhoewel we de kosten van onze vleespakketten graag laag houden, zijn we toch genoodzaakt onze pakketprijs te verhogen. De verzorging van ons vee, het biologische en de transparantie van de ”weg van het voedsel” blijft hetzelfde. We hopen dat jullie daardoor nogsteeds van ons lokale, biologische, traceerbaar vlees kunt blijven genieten.

12kg á €175*
Gerda 275 [9186]
13 van de 20 verkocht
Geboren: 22-08-2014.
Ras: 87,5% Holstein Friesian X 12,5% MaasRijnIJssel.
*nacalculatie als de pakketten gemaakt zijn.

Onze koeien worden biologisch gehouden. Dit betekent dat de koeien zoveel mogelijk buiten lopen en in de stal extra ruimte hebben. Wij gebruiken geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Ook zijn wij antibioticavrij gecertificeerd. De meeste koeien zijn van het Roodbonte Holstein / MRIJ ras en dus ook geschikt voor vlees. Na een goed leven bij ons op de boerderij worden ze verkocht aan de biologische vleescoöperatie of samen met 19 andere afnemers verkopen we haar aan jou! 

BoerBert verkoopt vleespakketten van eigen (biologisch) vee voor een betaalbare prijs. We besparen op de verpakking en de tussenhandel, waardoor onze prijs ook echt lager is en wij er een normale boterham mee kunnen verdienen. 

Door bij ons vlees te kopen weet je waar de koe vandaan komt en hoe de koe geleefd heeft. We laten de koe slachten als het helemaal verkocht is bij een slager in de buurt.

Je koopt een deel van de koe en ontvangt van alle soorten vlees een gedeelte. Dit vlees wordt gesorteerd en gekoeld geleverd in een koelbox. Op de avond van levering kunt je thuis zelf het vlees verpakken in je eigen volume porties en invriezen of binnen enkele dagen opeten. Een indicatie van wat er in het pakket zit: Runderlappen, sukadelappen, gehakt, braadworst, hamburgers, soepvlees, tartaar, biefstuk, Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk, rosbief, entrecote, schenkel en rib-eye.

Je kunt een bestelling plaatsen een formulier in te leveren in de shop of het formulier op de website in te vullen. Je ontvangt een bevestiging en zodra de gehele koe verkocht is brengen wij haar naar de slager en ontvang je een bericht over de datum van de levering. Het vleespakket is af te halen in de BoerBertShop. Betalen kan contant of per pin

Totaal weegt het pakket ongeveer 12 kilo. We rekenen een pakket kiloprijs van €14,50, de geschatte totaalprijs is ongeveer €175,00