Vleespakket – 1/20e deel van een koe (12 kg)

12kg á €199*
Mas 93 [9190]
8 van de 20 verkocht
Geboren: 29-08-2014.
Ras: Holstein Friesian.
*nacalculatie als de pakketten gemaakt zijn.

Wij verkopen vleespakketten van eigen biologisch vee voor een betaalbare prijs. We besparen op de verpakking en de tussenhandel, waardoor onze prijs ook echt lager is en wij er een normale boterham mee kunnen verdienen. Door bij ons vlees te kopen weet je waar het dier vandaan komt en hoe het dier geleefd heeft. We laten het dier slachten als het helemaal verkocht is bij een slager in de buurt. Je koopt een deel van het dier en ontvangt van alle soorten vlees een gedeelte. Dit vlees wordt gesorteerd en gekoeld in een koelbox en is af te halen die week in de BoerBertShop in Kamerik. Je kan het pakket thuis  in je eigen porties en invriezen of binnen enkele dagen opeten.

Onze koeien worden biologisch gehouden. Dit betekent dat de koeien zoveel mogelijk buiten lopen en in de stal extra ruimte hebben. Wij gebruiken geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Ook zijn wij antibioticavrij gecertificeerd. De meeste koeien zijn van het Roodbonte Holstein / MRIJ ras en dus ook geschikt voor vlees. Na een goed leven bij ons op de boerderij worden ze verkocht aan de biologische vleescoöperatie of samen met 19 andere afnemers verkopen we haar aan jou!

BoerBert verkoopt vleespakketten van eigen (biologisch) vee voor een betaalbare prijs. We besparen op de verpakking en de tussenhandel, waardoor onze prijs ook echt lager is en wij er een normale boterham mee kunnen verdienen.

Door bij ons vlees te kopen weet je waar de koe vandaan komt en hoe de koe geleefd heeft. We laten de koe slachten als het helemaal verkocht is bij een slager in de buurt.

Je koopt een deel van de koe en ontvangt van alle soorten vlees een gedeelte. Dit vlees wordt gesorteerd en gekoeld geleverd in een koelbox. Op de avond van levering kunt je thuis zelf het vlees verpakken in je eigen volume porties en invriezen of binnen enkele dagen opeten. Een indicatie van wat er in het pakket zit: Runderlappen, sukadelappen, gehakt, braadworst, hamburgers, soepvlees, tartaar, biefstuk Haasbiefstuk, Kogelbiefstuk, rosbief, entrecote, schenkel en rib-eye

Je kunt een bestelling plaatsen door het formulier in te leveren in de shop of het formulier op de website in te vullen. Je ontvangt een bevestiging en zodra de gehele koe verkocht is brengen wij haar naar de slager en ontvang je een bericht over de datum van de levering. Het vleespakket is af te halen in de BoerBertShop. Betalen kan contant of per pin.

Totaal weegt het pakket ongeveer 12 kilo. We rekenen een pakketkiloprijs van €16,50, de geschatte totaalprijs is ongeveer €199,00