Vleespakket

Vlees van BoerBert
BoerBert verkoopt vleespakketten van eigen (biologisch) vee voor een betaalbare prijs. We besparen op de verpakking en de tussenhandel, waardoor onze prijs ook echt lager is en wij er een normale boterham mee kunnen verdienen. Door bij ons vlees te kopen weet u waar de koe vandaan komt, en hoe de koe geleefd heeft. We laten de koe slachten als het helemaal verkocht is bij een slachterij in de buurt. U koopt een deel van de koe en ontvangt van alle soorten vlees een gedeelte. Dit vlees wordt gesorteerd en gekoeld geleverd in een koelbox. Op de avond van levering kunt u zelf het vlees verpakken in uw eigen volume porties en invriezen of binnen enkele dagen opeten.

Hoe gaat dit in z’n werk?
U plaatst een bestelling via het formulier op de website. U ontvangt een bevestiging en zodra de gehele koe verkocht is, bellen wij de slachterij en ontvangt u bericht over het tijdstip van de levering. Dit is meestal binnen drie weken en altijd op een vrijdagavond tussen 18-21 uur. U kunt het vleespakket afhalen in de BoerBertShop of het pakket deze avond laten bezorgen. Bij afhalen betaald u contant of per pin in de shop. Bij bezorging ontvangt u vooraf een tikkie. We verkopen onze vleespakketten in delen, dit betekent dat u 1/20 deel van de koe koopt. We rekenen een vaste pakketprijs per kg. De exacte totaalprijs is pas bekend wanneer de koe geslacht is.

Biologische koe
De melkkoeien bij BoerBert worden allemaal biologisch gehouden. Dit betekent dat de koeien zoveel mogelijk buiten lopen en in de stal extra ruimte hebben. BoerBert gebruikt geen kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Ook leveren wij antibioticavrije gecertificeerde melk. De hoofdtak van ons bedrijf is het leveren van melk, maar onze koeien zijn ook geschikt voor vlees. De meeste koeien zijn Roodbonte Holstein x MRIJ (Maas Rijn IJssel). De koeien die als dubbeldoelkoe geslacht worden hebben ongeveer 30.000L melk geven en worden op onze boerderij ongeveer 3 maanden extra gevoerd en verkocht aan de handel of aan u!

In het vleespakket treft u ongeveer de volgende soorten vlees aan: bieflappen, runderlappen, sucadelappen, stooflappen, rollade, rundergehakt, braadworst, hacheevlees, hamburgers, soepvlees, tartaar, biefstuk, haas biefstuk, kogelbiefstuk, rosbief, tournedo, entrecote, schenkel en rib-eye (Het kan per koe verschillen wat er precies in u pakket terecht komt, dit is een indicatie) Wilt u ook tong, lever, hart of ossenstaart, vermeld dit dan bij u bestelling bij de opmerkingen.

In hoeveel delen van koe: 20 delen
Hoeveel kilo is dit: +/- 10 kg
pakketprijs per kilo: €12,50
geschatte totaal prijs: €125,00

De eerste koe is inmiddels helemaal verkocht, dit betekend dat we een nieuwe koe gaan selecteren. ondertussen kunt u gewoon bestellen.

 

 

Bestellen

invullen bij bezorgen: