Werken bij

Allrounder in de agrarische sector – augustus 2022

Wie zijn wij?

BoerBert is een biologisch melkveebedrijf met 280 koeien in Kamerik aan de rand van Woerden. Er zijn ook polderkippen, schapen, we doen aan natuurbeheer en we maken o.a. kaas. Er is een shop, diverse neventakken en we doen al het landwerk op de 200ha grasland zelf.

Wat zoeken wij?

We zoeken een echte allrounder (mbo of hbo), die kijk heeft op de veestapel, maar ook een machine kan repareren. Naast ongeveer 6 tot 8 melkbeurten per week is het fijn al je ervaring hebt met landwerk zoals o.a. maaien, mest rijden. Maar ook balenpersen en sleepslangen behoord tot de werkzaamheden. Bovenal zoeken we iemand die met trots wil werken in de (biologische) agrarische sector!

Eigen baas in een team.

Je gaat in overleg met collega‚Äôs zelfstandig aan de slag met verschillende werkzaamheden op en om de boerderij.  We werken met een leuk team waarbij iedereen zijn eigen taak heeft. Jonge lui, oude lui, harde werkers en vrijwilligers. Leidinggeven is iets wat je leuk vind. We zoeken iemand voor 40-45 uur in de week die zin heeft de handen uit de mouwen te steken. Een trekker en autorijbewijs is zeer wenselijk. Hard werken word beloond, loondienst of ZZP kan allebei.

Interesse?

Wil je meer weten over onze boerderij neem dan een kijkje op ww.boerbert.nl. Denk je dit is iets voor mij? Neem dan contact op, dan kunnen we kennismaken en bekijken of we een match hebben. Telefoonnummer: 0612988103